Obstacle runs


Mud masters Biddinghuizen

De grootse obstecal run van de wereld komt er weer aan, Mud masters biddinghuizen. Mud masters Biddinghuizen zal plaats vinden op zaterdag 24 en zondag 25 september te Biddinghuizen. Van uit Workout for you willen wij jullie ook hier de mogelijkheid bieden om met een gezellige en gemotiveerde groep aan deel te nemen. Wederom geldt de regel niveau maakt niets uit! We zorg als team dat we alle hindernissen en kilometer trotseren.

 

Gegevens over Mud masters

Prijs       €60,- (inclusief finish en service kosten exclusief reiskosten)

Locatie:  Biddinghuizen Spijkweg 30

Datum:   Zaterdag 24 of zondag 25 september (voorkeur is zaterdag)

Afstand: 18km (Bij grote interesse eventueel meerder afstanden)

Uiterlijke inschrijf datum 20 juni.

http://mudmasters.nl/event/biddinghuizen-2016/

 

Vervoer naar het evenement zal vanuit Workout for you worden aangeboden, de kosten hiervoor zijn niet verwerkt in de inschrijfkosten.

 

Inschrijven doe je door het sturen van een email naar info@workoutforyou.nl Vermeld daar in je naam en de titel van het evenement. Inschrijven kan tot en met 13-06-2016

 

 


Strong viking water edition!

Na het grote succes van ons eerste evenement Strong viking mud edtition is het al weer tijd voor het tweede evenement. Deze zal plaats gaan vinden op 11/12 juni in de vorm van Strong viking water edition. Van uit Workout for you willen we weer met een gezellige, enthousiaste en gemotiveerde groep de 13 kilometer af gaan leggen. Ook hier geld je niveau maakt niets uit! We zorgen er samen voor dat we allemaal de finish gaan halen.

 

Let op: Bij een grote aanmelding zal er gekeken worden of eventuele andere afstanden ook gelopen kunnen worden.

 

Informatie Strong viking water edition.

Datum 11/12 juni voorkeurs datum 11 juni.**

Kosten €55,95 (let op deze kosten kunnen in aan loop naar het evenement veranderen)*

Afstand 13km

 

**De inschrijf datum kan nog veranderen in overleg met de deelnemers.

 * De prijs kan nog veranderen als gevolg van een prijs verhoging van strong viking of door eventuele reiskosten wanneer je er voor kiest met Workout for you mee te reizen.

 

Kijk voor meer informatie op http://strongviking.com/obstacle-run-nijmegen-water-edition-nederland/

 

Inschrijven doe je door het sturen van een email naar info@workoutforyou.nl Vermeld daar in je naam en de titel van het evenement. Inschrijven kan tot en met 15-05-2016!


Strong viking mud edition!

19/20 maar is het zo ver, Strong viking mud edition! Tevens ons eerste evenement, waar we jouw graag mee naar toe nemen. Vanuit workout for you gaan we met een team de 13 kilometer met zijn alle afleggen. Je niveau maakt niet uit, we zorgen er samen voor dat we met zijn alle de finish halen!

 

Informatie Strong viking mud edition.

Datum 19/20 maart voorkeurs datum 19 maart.*

Kosten €52,95

Afstand 13km

 

*die inschrijf datum kan nog veranderen in overleg met de deelnemers.


Kijk voor meer informatie op http://www.strongviking.com/obstacle-run-mud-edition-ticketsInschrijven doe je door het sturen van een email naar info@workoutforyou.nl

Vermeld daar in je naam en de titel van het evenement. Inschrijven kan tot en met vrijdag 09-10-2015!