Jordy Luiten

Mijn naam is Jordy Luiten, ik ben geboren op 17 juni 1996 te Breda. Na de basisschool (vrije school de Strijene) ging ik naar het Effent (vmbo-tl). Na 3 jaar op deze school wist ik zeker dat ik me wilde scholen in de sportwereld, ik koos daarom voor de sportklas. Na het laatste jaar en al mijn examens gehaald te hebben in 2012 moest ik een schoolkeuze gaan maken. Ik koos toen voor het "Roc Tilburg Sport & Bewegen". Ik startte hier in leerjaar 1 wat bedoeld was om je te oriënteren. Na een jaar oriënteren moest ik een keuze maken welke richting ik in wilde gaan. Ik twijfelde tussen Fitness & Gezondheid en Buurt Onderwijs en Sport (BOS). Na veel na te denken koos ik voor BOS waar je opgeleid wordt als gymdocent op basisscholen. Als voornemen had ik om dan door cursussen te volgen en via keuze vakken mijn fitness diploma's te halen. Zo heb ik in de zomer van 2015 de cursus gevolgd voor Fitnesstrainer A via Opleiding 2000. Ik ben daar vervolgens met een "8.5" voor afgestudeerd. Daarnaast heb ik nog de cursus "Overgewicht, Diabetes mellitus type 2" gedaan waar ik heb geleerd om mensen met overgewicht en diabetes op een correcte manier te helpen. Het 1e jaar op BOS 2014/2015 behaalde ik nog een paar certificaten namelijk: Lifeguard, animatie en EHBO. Mijn toekomst plannen zijn mijn papieren voor sportmassage te behalen, voedingsconsulent cursus te volgen, verschillende certificaten van verschillende trainingen te behalen en verder te studeren op het HBO als Fysiotherapeut.

 

 

Mijn Motto:

"When life gives you lemons, you make lemonade"


Wat doe ik om fit te blijven!

Ik heb zelf door de jaren heen meerdere sporten beoefent. Hockey, karate, skateboarden, snowboarden, windsurfen, Mixed Martial Arts (MMA) en fitness. Momenteel vestig ik mijn aandacht op MMA en fitness. Sinds afgelopen 4 jaar fitness ik nu wat mijn lichaam erg veranderd heeft in de positieve zin. Op school volg ik ook meerdere vakken waar allerlei sporten beoefend worden zoals zwemmen, turnen, atletiek etc. hierdoor behoud ik mijn conditie!


Wat maakt mij een trainer/coach

Door mijn ervaring die ik heb opgedaan uit de praktijk. Ik heb namelijk in het eerste op het ROC Tilburg Sport & Bewegen hockey training gegeven onder begeleiding van mijn stage begeleider. Ook heb ik afgelopen jaar veel les gegeven op basisscholen, wat komend jaar nog stand houdt.

Daarnaast is mijn karakter erg rustig maar ben ik wel in staat je te motiveren en tot het uiterste te laten gaan als dit nodig is.

Daarnaast verdiep ik mij constant in nieuwe ontwikkelingen en trainingsprincipes om jou een zo goed, leuk en effectief mogelijke les aan te bieden.


Certificaten/ diploma's

  • Fitvak A
  • Overgewicht - Pre diabetes
  • EHBO
  • Functional Trainer
  • Kettlebell Trainer
  • Lifeguard
  • Animatie