Josh den Reijer

Mijn naam is Josh den Reijer, ik ben geboren in Oosterhout NB op 29 april 1996. Na de basisschool ben ik naar het Dongemond College te Raamsdonksveer gegaan. Daar heb ik vier jaar lang op de havo gezeten. Al snel kwam ik er achter dat het stil zitten achter een bureau niets voor mij was. In de vierde klas pakte ik mijn spullen en schreef ik mij in op het Vitalis College te Breda. Daar begon ik aan de opleiding Veiligheid en Vakmanschap. Dit was mijn eerste kennismaking met functioneel trainen en krachttraining. Na het Vitalis College koos ik er voor om mijzelf te verdiepen in altijd trainen. Zo kwam ik terecht op het Cios Goes Breda. Waar ik nu de opleiding sportcoach geüniformeerde beroepen (SCUB) volg, met als keuze vak fitness. Daar naast probeer ik op alle gebieden nog verder te leren door middel van deeltijd studies en cursussen. Een overzicht hiervan kun je vinden onder aan de pagina. Met de kennis en ervaring uit mijn opleidingen wil ik graag andere helpen om ook zo fit en gezond te worden als zij zelf willen zijn.

 

 

Mijn Motto:

"Accept and Enjoy"Wat doe ik om fit te blijven!

Ik heb zelf door de jaren heen meerdere sporten beoefent. Voetbal, tennis en badminton heb ik allemaal enkele jaren actief gedaan. Tijdens het doorlopen van mijn opleidingen ben ik met zo beetje iedere denkbare sport in aanraking gekomen. Nu concentreer ik me alleen nog maar op fitness en mijn trainingen bij Breda strength and conditioning. Deze combinatie van kracht- en functioneeltraining helpt mij om zo fit mogelijk te worden en te blijven.


Wat maakt mij een trainer/coach

Door de motivatie die ik heb, om elke dag honderd procent te geven om een stap verder te komen dan gisteren. Zowel fysiek, mentaal als in kennis om zo ook jou te kunnen helpen jouw doelen te laten bereiken. Ik zie alleen jouw doel en de weg daar naar toe, leg jij samen met mij die weg af?


Certificaten/ diploma's

  • CIOS niveau 3
  • Sportcoach geüniformeerde beroepen BLOK C
  • T.O.P. A trainer bij de TheOverloadPrinciple.com Overload Worldwide
  • Personal Hormonal Profiler bij de TheOverloadpriciple.com Overload Worldwide
  • Fitvak A
  • Official OCR international marshall
  • EHBO
  • Lifeguard