Josh den Reijer

Mijn naam is Josh den Reijer, ik ben geboren in Oosterhout NB op 29 april 1996. Na de basisschool ben ik naar het Dongemond College te Raamsdonksveer gegaan. Daar heb ik vier jaar lang op de havo gezeten. Al snel kwam ik er achter dat het stil zitten achter een bureau niets voor mij was. In de vierde klas pakte ik mijn spullen en schreef ik mij in op het Vitalis College te Breda. Daar begon ik aan de opleiding Veiligheid en Vakmanschap. Dit was mijn eerste kennismaking met functioneel trainen en krachttraining. Na het Vitalis College koos ik er voor om mijzelf te verdiepen in training en didactiek. Zo kwam ik terecht op het Cios Goes Breda. Waar ik de opleiding sportcoach geüniformeerde beroepen (SCUB) volgde, met als keuze vak fitness (FITVAK A). De ontwikkeling op het gebied van training en bewegen staan nooit stil. Daarom is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Daarom volg ik jaarlijks cursussen en opleiding om up-to-date te blijven.

 

 

Mijn Motto:

"Accept and Enjoy"


Wat doe ik om fit te blijven!

Wat ik persoonlijk belangrijk vind is dat wat ik doe functioneel moet zijn. Iedere training moet iets bijdrage aan mijn dagelijks leven en me echt dichter bij mijn doelen brengen. Hierdoor ben ik groot fan van strength and conditioning en het werken met programmeringen. Het vergroten van mijn belastbaarheid en het behouden van een gezonde leefstijl. Zodat ik zolang als mogelijk kan blijven doen waarvan ik houd en dat leeftijd enkel en alleen een getal blijft!


Wat maakt mij een trainer/coach

De waardering die halen om samen met mijn sporters dichter bij hun doelen te komen is een van de reden waarom ik iedere ochtend opsta. (personal) training is een team sport, samen halen we het beste uit de training. Jij luistert naar mij ik luister naar jouw. Ik verteld wat je moet doen waarom je het moet doen, jij doet het en merkt het verschil!


Certificaten/ diploma's

  • CIOS niveau 3
  • Sportcoach geüniformeerde beroepen BLOK C
  • T.O.P. A trainer bij de TheOverloadPrinciple.com Overload Worldwide
  • Personal Hormonal Profiler bij de TheOverloadpriciple.com Overload Worldwide
  • Fitvak A
  • Gym Jones lvl 1
  • Official OCR international marshall
  • EHBO
  • Lifeguard